Bonikka Pop Kelsey (51cm)

€ 32,95
Op voorraad
SKU
BON5063303

Kelsey is een prachtige stofffen pop (lappenpop) uit de serie Chi Chi van het merk Bonikka. Zij verovert menig meisjeshart met haar snoezige jurkje en lieftallige gezichtje. Aan haar lange armen en benen kan ze makkelijk vastgepakt worden, ideaal voor kleinere kids die graag hun knuffelpoppen overal mee naar toe willen nemen. Haar gezichtje is superschattig met geborduurde lichtbruine oogjes. Haar lichte haar is gemaakt van lang dik koord en versierd met roze strikjes. Haar jurkje sluit op de rug met klittenband en valt over een broekje. Het kan aan- en uitgetrokken kan worden.

Kelsey is een prachtige stofffen pop (lappenpop) uit de serie Chi Chi van het merk Bonikka. Zij verovert menig meisjeshart met haar snoezige jurkje en lieftallige gezichtje. Aan haar lange armen en benen kan ze makkelijk vastgepakt worden, ideaal voor kleinere kids die graag hun knuffelpoppen overal mee naar toe willen nemen. Haar gezichtje is superschattig met geborduurde lichtbruine oogjes. Haar lichte haar is gemaakt van lang dik koord en versierd met roze strikjes. Haar jurkje sluit op de rug met klittenband en valt over een broekje. Het kan aan- en uitgetrokken kan worden.

En weet je? Bonikka poppen zijn niet alleen mooi van buiten, ze helpen ook de wereld een beetje beter te maken. Chi-Chi pop Megan is Fairtrade gemaakt in Sri Lanka van natuurlijke en hergebruikte materialen. Een deel van de winst wordt gebruikt om 36 meisjes te verzorgen in het weeshuis dat door Bonikka is opgericht. En als je dat weet, is zo'n pop ineens nog mooier!

Kelsey behoort tot de Bonikka familie en wordt met de hand gemaakt. Het bedrijf heeft een bondgenootschap met een non-profit organisatie in Sri Lanka.

Meer informatie
Art.nr. BON5063303
Leeftijd 0+ jaar
Doelgroep meisjes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bonikka Pop Kelsey (51cm)
Uw waardering