Bonikka Pop Megan (53cm)

Aanbiedingsprijs € 32,95 van € 36,95
Op voorraad
SKU
BON5063301

Heerlijk zachte knuffelpop Megan van Bonikka die je overal mee naar toe kunt nemen aan haar lange armen en benen.

Met haar schuine staart en snoezige broderie jurkje is lappenpop Megan uit de serie Chi Chi van het merk Bonikka nostalgisch romantisch en knuffelbaar. Aan haar lange armen en benen kan ze makkelijk vastgepakt worden, wat deze pop van ruim een halve meter een ideaal knuffelmaatje  maakt voor kids. De lange benen geven een grappig nonchalant effent als de pop meegenomen wordt aan haar armen.

Haar lijfje is deels van linnen en haar gezichtje met blosjes zorgt voor een liefelijke uitstraling. Ze heeft geborduurde lichtbruine oogjes. Haar haar is gemaakt van lang grijsbruin koord en zit met een strik in een schuine paardenstaart.

En weet je? Bonikka poppen zijn niet alleen mooi van buiten, ze helpen ook de wereld een beetje beter te maken. Chi-Chi pop Megan is Fairtrade gemaakt in Sri Lanka van natuurlijke en hergebruikte materialen. Een deel van de winst wordt gebruikt om 36 meisjes te verzorgen in het weeshuis dat door Bonikka is opgericht. En als je dat weet, is zo'n pop ineens nog mooier!

Meer informatie
SKU BON5063301
Leeftijd 0+ jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bonikka Pop Megan (53cm)
Uw waardering