Wat een prachig concept heeft Bonikka!  Met een schitterende collectie handgemaakte fairtrade poppen geven zij de familietraditie door. Als dochters in Sri Lanka het huis verlaten, krijgen zij namelijk een pop mee. De kernwaarden hierbij zijn duurzame liefde en steun. Hier staan de poppen van Bonikka voor.

Alle Bonikka knuffels / poppen worden met de hand op ethische wijze volledig lokaal gemaakt in Sri Lanka. Er wordt fairtrade gewerkt met zowel natuurlijke als gerecyclede materialen. De producten zijn veilig voor baby’s en kinderen en voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitsnormen. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken, Bonikka poppen zijn volledig veilig en huidvriendelijk voor kinderen. 

Het familiebedrijf DSL Lanka staat voor eerlijkheid en duurzaamheid en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Werknemers krijgen een eerlijk salaris en daarnaast gaat een deel van de opbrengst van Bonikka poppen naar weeskinderen in Sri Lanka. Met het geven van een Bonikkapop geef je een prachtig cadeau en steun je meerdere mooie normen, waarden en doelen in het leven.

Bonikka Poppen

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bonikka Pop Megan (53cm)
    Bonikka Pop Megan (53cm)
    Aanbiedingsprijs € 32,95 van € 36,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren