Bonikka heeft een schitterende collectie handgemaakte fairtrade lappen. Het concept komt voort uit een familietraditie in Sri Lanka waarbij dochters die het huis verlaten een pop meekrijgen. Duurzame liefde en het geven van steun zijn de kernwaarden van dit idee. Een Bonikka pop staat voor deze kernwaarden.

De Bonikka knuffels worden met de hand gemaakt in Sri Lanka. Bonikka wil bijdragen aan het welzijn van groot en klein. Ze produceren op een ethische verantwoorde manier en de producten worden volledig lokaal gemaakt. Ze werken met zowel natuurlijke als gerecyclede materialen. De producten zijn veilig voor baby’s en kinderen en voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitsnormen. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken, Bonikka poppen zijn volledig veilig en huidvriendelijk voor kindjes. 

Het familiebedrijf DSL Lanka staat voor eerlijkheid en duurzaamheid en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Werknemers krijgen een eerlijk salaris en daarnaast gaat een deel van de opbrengst van Bonikka poppen naar weeskinderen in Sri Lanka. Met het geven van een Bonikkapop geef je een prachtig cadeau en steun je meerdere mooie normen, waarden en doelen in het leven.

Bonikka Poppen

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bonikka Pop Megan (53cm)
    Bonikka Pop Megan (53cm)
    Aanbiedingsprijs € 31,95 van € 36,95
  2. Bonikka Poes Bellamy (50cm)
    Bonikka Poes Bellamy (50cm)
    Aanbiedingsprijs € 27,95 van € 36,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren