Het Franse topmerk Djeco staat garant voor eigentijds speelgoed. Djeco speelgoed is toonaangevend op het gebied van kinderspeelgoed en kinderkamer artikelen. Het assortiment van Djeco is ijzersterk op het gebied van verschillende populaire thema's, zoals piraten, ridders, dino's, eenhoorns, zeemeerminnen, prinsessen en babykamer thema's. Voor alle ouders en kinderen die net even iets anders willen dan bekende tv personages en dertien in een dozijn items, biedt djeco een verrassende originele collectie.

De verschillende karakters blijven leuk om naar te kijken en toveren automatisch een lach op het gezicht bij jong & oud. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed variërend van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes, goochelen, rollenspellen, houten speelgoed, knutsels, stickers tot buitenspeelgoed. 

Met de nieuwere lijn Lovely Paper heeft Djeco de collectie uitgebreid met prachtige stationary items, schriften, stiften, markers, notitieboekjes, lineaals, dagboeken, noem maar op. Stuk voor stuk prachtige items. 

Met de lovely charms weet Djeco bovendien menig meisjeshart te veroveren met een schitterende sieradenlijn.

Djeco werkt met een beperkt aantal dealers, een eer om hierbij te mogen horen!
 

Djeco Speelgoed

Djeco Speelgoed
Tonen als Foto-tabel Lijst

269 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

269 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren