Met passie voor mooi speelgoed en met liefde voor het milieu is onze collectie samengesteld. Onze missie bij vrolijkspeelgoed is om kinderen, (groot)ouders, verzorgers en de makers van speelgoed blij te maken op een verantwoorde, eerlijke en milieubewuste wijze.

Kinderen ontwikkelen zich door te spelen. Zij spelen met speelgoed, zij spelen met andere kinderen, alleen, op school en buiten. Spelen draagt bij aan hun sociale, emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling. 

De kwaliteit van speelgoed en de functie van het speelgoed maakt zeker verschil. Naast normen en waarden die je als volwassene door wilt geven aan je kinderen, is het ook van belang dat speelgoed een bijdrage levert aan de ontwikkeling van een kind. Speelgoed van goede kwaliteit dat verantwoord, niet-giftig en veilig is, biedt een kind een optimale (eerste) kennismaking met een nieuwe wereld die het gaat ontdekken.

Het aanbod van vrolijkspeelgoed.nl is gericht op kinderen tussen 0 en 16 jaar en biedt een ruime collectie aan uniek, innovatief, educatief, creatief, eerlijk, verantwoord, duurzaam en uitdagend speelgoed dat de fantasie en/of het brein prikkelt en kinderen verder laat ontwikkelen.

Speelgoed

Tonen als Foto-tabel Lijst

391 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

391 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren