Ticket to Ride - Amsterdam

Aanbiedingsprijs € 17,95 van € 24,95
Op voorraad
SKU
DOW720563

Ticket to Ride Amsterdam is een stand-alone versie van het populaire spel Ticket to Ride.

Beleef het Amsterdam van de 17de eeuw met Ticket to Ride Amsterdam. In die tijd was Amsterdam het bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad ter wereld! Tijdens deze kortdurende variant uit de Ticket to Ride spellenreeks strijden de spelers tegen elkaar om de meest lucratieve handelsroutes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen uit de straten van deze legendarische stad!

Zoals bij alle Ticket to Ride spellen proberen spelers de meeste punten te scoren door routes tussen twee locaties (uit de 17de eeuw) te claimen en bestemmingskaarten te behalen (bij Ticket to Ride Amsterdam zijn dat contractkaarten). Nieuw bij deze versie is de mogelijkheid om bonuspunten te scoren dankzij handelsbonuskaarten die je verdient door routes te claimen met het kar-symbool.

In deze uitgave van Ticket to Ride zijn de bekende treinkaarten vervangen door speciale transportkaarten en ook de miniatuurtreintjes zijn anders, dit zijn nu miniaturen van plastic karren, geheel in stijl van de 17e eeuw.

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur: 20-30 minuten

Meer informatie
SKU DOW720563
Leeftijd 8+ jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ticket to Ride - Amsterdam
Uw waardering